"Aman nazar değmesin"

Adana Demirspor transferleri geç yapsa da her geçen gün üzerine koya koya disiplinli çalışmaların karşılığını her şeye rağmen almaya başladı.

Gelinen noktada en büyük pay sahibi kuşkusuz Teknik Direktör Ünal Karaman'ındır.

Denizlispor, Giresunspor, Alanyaspor, Güngörenspor ve Boluspor maçlarındaki genel görüntü ile Adana Demirspor iyi bir takım olduğunu ortaya koydu. Sezon öncesi yapılan transferlerin etkisini gördükçe kulübümüzün yönetsel anlayışı ile ne kadar gururlansak az olduğu ortadadır. Tabii ki bardağın boş tarafını da görmek ve bunlara yönelik önlemleri de almak gerekir. Mevcut oyun yapısı içerisinde forma bulamayan Hurşut Meriç, Fazlı Kocabaş ve Mesut Saray gibi oyuncuların mümkünse daha fazla dakika almaları sağlanarak hem moral seviyelerini yüksek tutmak, hem de maç eksikliği oluşmamasını sağlamak gerekir.

Maçlarda skor üstünlüğünü sağladıktan sonra geriye yaslanma alışkanlığı yavaş yavaş düzeliyor görünüyor ama bunun daha da iyileşmesi gerekir. Defans oyuncularının zaman zaman yaptığı riskli hareketlerden vazgeçmeleri gerekir. Burada Serdar Kulbilge için özel parantez açmak gerekiyor. Takımın psikolojik olarak geriye yaslandığı zamanlarda çok kritik kurtarışlar yaparak adeta arkadaşlarını ayakta tutuyor.

Adana Demirspor maçlarını kazanıp gücünü göstermeye ve rakiplerine üstünlük sağlamaya başladıkça yeni yeni senaryolar ve iftiralar üretilmeye devam edilecektir. Malum bazı Demirspor düşmanları pusuda bekliyor. Yapılan otobüs zammını bile Adana Demirspor Kulübü'ne bağdaştıracak kadar araştırmacı(!) gazeteci insanlar var. Biz de tüm Adana Demirspor camiası(Yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar) olarak, her zaman kural ve yönetmeliklerin uygun gördüğü koşullar çerçevesinde hareket edip, pusuda bekleyenlerin eline koz vermememiz gerekir.

Adana Demirspor taraftarları her zaman ki gibi yağmur, çamur demeden binlerce km yol kat eredek Boluspor deplasmanında takımını çok iyi destekledi. Maçın her dakikasında taraftar oyunun içindeydi.

Mevcut sistem, kadro ve oyun ile güzel günler çok yakın görünüyor. Yeter ki mevcut bütünlüğümüzü koruyalım, istenmeyen skorlar alınsa dahi çatlak sesler çıkarmayıp desteğe devam edelim.

Bir de takımımıza “Aman nazar değmesin” inşallah.

Emre TEMEL

Yorumlar

Değerli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yetkililerine, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu Kale arkalarında duran reklam panoları nedeniyle kale arkası tribünlerinden saha çizgilerini göremiyoruz. Oyun sırasında topun aut / korner veya kale çizgisini geçip geçmediğini göremiyoruz. Para verdiğimiz halde maç izleme hakkımız gasp ediliyor. Konu ile ilgili gerekli önlemleri almanızı rica ederiz, reklam panoları 2 veya 3 metre geriye çekilmesi durumunda sorunun çözüleceğini düşünüyoruz. Bu sorunun müdürlüğünüz tarafından bunca zamandır fark edilmemesi de ayrı bir soru işareti. Kuzey Kale arkası taraftarları
Çok güzel ve önemli noktala değinilmiş, teşekkür ederim. Son olarak bende diyorum allah nazardan korusun.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor