1461 Trabzon-Adana Demirspor

Hata mesajı

• Notice: drupal_retrieve_form() (/home/haberads/public_html/includes/form.inc dosyasının 809 satırı) içinde Undefined index: comment_node_forum_form.
  • Warning: drupal_retrieve_form() (/home/haberads/public_html/includes/form.inc dosyasının 844 satırı) içinde call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_node_forum_form' not found or invalid function name.

Not-1: Skoru ve golleri atanları tahmin eden okur sayısı birden fazla ise ilk doğru tahmini yapan formayı kazanır.

Not-2: Yarışmanın galibi ile e-posta adresi yolu ile iletişim kurulacağı için, katılımcıların doğru mail adreslerini bildirmeleri gerekmektedir.

NOT-3: EĞER BİLEN OLMAZ İSE, SADECE SKORU BİLEN TARAFTARLARIMIZ ARASINDA KURA ÇEKİP ADANA DEMİRSPOR FORMASINI VERECEĞİZ.

1461 TS :1 ADANA DEMİRSPOR:2 GOLLER JUNİNHO(2) emre_tyub@hotmail.com
3 - 1 yada 3-2 alırız bu macı
erçag evirgen ( 1 ) Junınho ( 2 )
1461 trabzon:2 adanademirspor:2 erman,erçağ
Adanademırspor 3-1 Luız Junınho Erçağ
Trabzon 2 Adana Demirspor 1 golüde luiz atar...
1461 trabzon:1 Adanademirsporumuz:2 goller (juninho ve roger)
3 0 Yencz Goller Junınho Eduardo Ercah ♥
1461 trabzon:1 Adanademirspor:2 goller( juninho ver rodger) gokhangelegen@hotmail.com
trabzon 2 ads 0
benle beraber 4 kişi skoru bilmiş eee ne olacak şimdi forma benim heralde :)
skoru doğru tahmin ettim 1. sayfada görebilirsiniz. forma benımdır heralde adspor1940@hotmail.com
skoru doğru tahmın ettım ilk sayfada görebilirsiniz.. forma benımdır heralde. iletişim için tekrar yazayım maıl adresımı : adspor1940@hotmail.com
play offlara Allahın izni ile kalacağız ;)

Yeni yorum ekle