Gençlik ve Spor Müdürlüğü stad tartışmasına son noktayı koydu!

Adana'nın Sarıçam ilçesine 102 dönüm arazi üzerine 33 bin kapasiteli inşa edilen Yeni Adana stadyumunun kullanım hakkının Adanaspor A.Ş'ye verildiği iddia edildi.

Adanaspor A.Ş. takımının sahibi Bayram Akgül'ün stadyumun üst kullanım hakkını almak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yazdığı dilekçenin kabul edildiği ve 33 bin kapasieli Yeni Adana Stadı'nın üst kullanım hakkı Adanaspor A.Ş.'ye verildiği iddaa edildi.

Adana Demirspor başkanı Sedat Sözlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  "Stadı kiralamak için yazı yazdım Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne olumsuz cevap aldım" ifadelerini kullanırken Adana İl Gençlik Spor Müdürlüğü tartışmalara son noktayı koydu.

Adana İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yaptığı açıklamada, "Adanamıza yapılan yeni stad için Adanaspor A.Ş. takımının başvurusu olmamıştır. Bir üst ligde yer alan takıma stat verilmesi asla söz konusu değildir. Zaten böyle bir kural ve kanun yoktur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Stadı iki takımda kullansın kan çıkmasın
stadın güney kale arkasını Adanaspor a.ş. kiralasınlar geri kalanını bize. onlar orayı belki doldururlar.
turgey nakliyat tam bir aklamba takımı oldu çıktı be valla
ahmet cingöz denen adamı istemiyoruz, adam kim ki birde futbolcu izliyormuş, izlediği futbolcular kadar futboldan anlıyormu bu cingöz denen adam.şimşekler grubu neden cingöze tepki göstermiyorsunuz yoksa başkanmı öyle istedi
s**** adanasporuda bizde kullanacaz lan boşmu geçecek bu takımın stadyumu

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor