"Bizi Muslera ayakta tuttu"

Adana Demirspor kendi evinde Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmayı 3-0'lık skorla konuk ekip kazandı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Okan Burak, "Adana Demirspor taraftarının desteği ile gerçekten çok iyi oynadı. Adana şehri futbol şehri olduğunu bir kez daha gösterdi. Muslera  da kendi rekorunu kırdı. Gol yemediysek en büyük sebebi Muslera'dır. Maçın içinde geri düşmememezi sağladı. İki takım da çok pozisyon buldu. Savunma anlamında rakibimize verdiğimiz pozisyonlar vardı. Rakibimizin iyi oynadığı ve kalemizde yakaladığı ataklarda kalecimiz Muslera'nın kurtarışları bizi ayakta tuttu diyebilirim. Geriye de düşebilirdik, öne geçtikten sonra rakibimiz beraberliği de yakalayabilirdi ancak Muslera o anlarda kritik kurtarışlar yaptı. Adana Demirspor'u tebrik etmek lazım. Seyircileri de tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Berabere klsak yine de tebrik edermiydin acaba ;)
en iyi oyuncumuz balotelliydi maçta demek orta sahaya katsan oynayacakmış oderece iyi paslar attı esasında balotelliyi on numara barsi forvet oynayacakdı veya kazak takip ettigim kadarı ile balotelli orta sahadada oynar on numarada bunu hoca görmüyormu
Bir takımı kaleci ayakta tutuyorsa rakibi iyi oynamıştır. Helal sana ads
kalede muslera olmazsa adana maci kesin alirdi.Balotellide ne oynadi be helal olsun takimin oyun kurucusuydu.galatasaray kadro kalitesi yildiz oyuncusuyla maci aldi.
Yenilsen ve berabere kalsan hakem yanmıştı. Hakemler söyle Hakemler böyle yorumlar yapılırdı. 3 puan alınca sorun yok. Lütfen hikmet karaman gibi dürüst olun. Geçen hafta son dakika golü ile berabere kaldık. Beraberlik normal sonuç diye açıklama yaptı.
Bu defans ve kaleciyle seneye ilk düşen takım demirspor olacaktır

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor