3 isim sakatlıklardan dolayı kadrodan çıkarıldı!

Adana Demirspor teknik direktörü Hikmet Karaman üç ismin son dakika sakatlıklarından dolayı kadrodan çıkarmak zorunda kaldığını ifade etti.

Karaman yaptığı açıklamada, "Yusuf Erdoğan, Aimbetov ve Nabil Alioui'yi son dakika kadrodan çıkarmak durumunda kaldım. Nabil sakatlığını yeni atlatmıştı ve bugün oynamak istiyordu ancak doktorlar onay vermedi. Yusuf Erdoğan iyi bir hücum oyuncusu, Aimbetov ise kenarda hücum anlamında elimizi güçlendiriyordu. Üç önemli hücum oyuncumdan yararlanamayınca hamle anlamında biraz elim kolum bağlı kaldı diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Hadi oradan adamlar idmandalar ama sen oynamıyorsun.antrenmanda olupta kadroda olmayan uzun saçlı Fransız forvet nerede üstelik santrafor yedeğin yokken.ben kayseri ile şike anlaşması yaptım onun için kadroya almadım desene.
Adam yabancı sayısı fazla diye kadroya yazılamadı nourani gibi hocaya saldırmaya yer aramayın. Bence eleştirilecek tek konu oyunu çok geride kabul etmemiz daha baskılı ileride basan şekilde oynamalıyız
Kayseri ile ne şikesi kardeşim çatır çatır top oynadılar tebrikler iki takımada birde kaleci Bilal Beltane yüzdeyüzlük top çıkardı ayıp takımları lekelemeyin.
Karşında ki takım vasat Kayseri kardeşim..Senin sistemin yok başta,adamlar son dakika atsa 1 puanda gitmişti..Nedir bu Gravıllıon'un hali.??.Manev bu oyuncudan kötü oyuncu mu habire aynı oyuncuları oynatıyorsun??..
Sahi Bob Marley i hiç oynatmıyor bu hiko
Böyle devam ederse Nabil Alioui durmaz gitmek ister haklı olarak. Adam oynamak istiyor neden oynatmıyorsunuz ki??!!!
Nabel kesinlikle oynamali

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor